fbpx

Tim Gábor az RCM CUP Bajnoka!

Már az elején lelövöm a poént, Tim Gábor az idén indult RCM CUP bajnoka. Magabiztosan, de nem könnyen, de meg lett. A szombati győzelem után már 26 pont volt az előny, igazából már nem is volt nagy a nyomás, ez az előny bőven elégnek tűnt.

AIMG8429Mivel a nyolcadik helyről startoltunk, egy dobogós helyet néztünk ki, az már megnyugtató lehet, sőt, ha Hatvani Bálint előtt végzünk, az egyenlő a bajnoki címmel. De nem indult ilyen könnyen! A második kanyarban egy domino indult, szinte mindenki mindenkit meglökött, 4-en kiforogtak, Gabi is majdnem ottmaradt. De végül átverekedte magát a sűrűjén, és kialakult egy Csuti-Hatvani-Tim hármas az élen. Gábor és Hatvani végül kicsit meglépett, sőt átvettük a vezetést is Hatvanitól.

Innen teljesen ugyanaz a kép alakult ki mint tegnap, Hatvani minden irányból próbálkozott, de nem tudott előzni. Így Tim Gábor a második futamot is megnyerte, és megnyerte az idei bajnokságot! Még fel sem fogtuk, még napokig nem is fogjuk. Egy egész éves munka, és végül sikerült!

Ezt a bajnokságot Gábor nyerte meg, de ehhez kelletek a támogatok, a csapat, nélkülük semmi nem sikerült volna. És kelletek az ellenfelek, hisz nélkülük nincs a sikernek értéke!

AIMG9654Őszintén, a vasárnapi második verseny, ahol már nem volt tét, nem pörgetett fel minket. Nem volt Gábor fejbe már ott, és a második körben megfeledkezett arról, hogy kerékvetőn gyorsított ki, ami ennél a kocsinál a fékek beesését eredményezheti. Ez meg is történt, és hogy ne lökje ki Bárkovicsot, elrántotta a kocsit, és kiforgott. Visszacsúszott a 11. helyre, ahonnan azért becsületből elkezdett autózni, és feljött a negyedik helyre. Teljesen mindegy, ez csak annyin változtatott, hogy mekkora előnnyel nyertük a bajnokságot.

Most pár nap pihenő jön, megpróbáljuk felfogni, hogy sikerült, és rengeteg képet, és videót rakunk ki a facebook-ra. Köszönjük Mindenkinek aki segített minket idén!

Megosztás:
Facebook
Twitter