fbpx

Az idei negyedik győzelem a pole-ból!

Pénteki edzések után már éreztük, elég jó a kocsi, és a beállításaink is rendben vannak. Idén átbillent a mérleg, és a régebbi „a Hungaroring a mumus” kezd a kedvencünkké válni. Az időmérésen már elsőre top időt autózott Gabi, és a 19 fős mezőny élére állt. Még egyszer megpróbált javítani az idején, majd kijött a boxba, kivártuk, mit csinálnak a többiek.

Hatvani Bálint feljött mögénk, és az első szektora mutatta, hogy lehet még javítani. Így visszament Gábor a végén, és javított is, és két tizedes előnnyel nyerte az időmérést, ami ha furán hangzik is, az idei első pole-ja volt.

Szerénytelenül mondhatom, így terveztük. Ha meg akarjuk nyerni a bajnokságot, előre kell menni, nem számolgatunk, nem taktikázunk, nyomjuk neki!

AIMG5306

A három versenyből az elsőt, nem sokkal az időmérés után meg is tartották, és lehetett volna unalmasabb! Gábor megtartotta az első helyet, de Hatvani 30 percen keresztül támadta. Próbálta a célegyenes végén, a kettes kanyarban, sikánnál, mindenhol. Iszonyat nehéz volt, és nagyon profi csata, egyszer sem értek egymáshoz, de centikre autóztak egymástól. Szerencsénkre a harmadik és negyedik pilóta is elvolt egymással, picit leszakadt, és így csak két fős volt a küzdelem.

Gábor hatalmas csatában megszerezte az idei 4. győzelmét, és az előnye már 26 pont. Ezzel még nincs vége, 50 pont gyűjthető, észnél kell maradnunk. Ahogy írtam, megyünk előre.

A vasárnapi első verseny első nyolc helyezettje fordított sorrendben rajtolt, azaz Gábor indul a 8. helyről, és olyanok lesznek előtte, mint Bárkovics Zoltán, Nagy Norbi, Niels Langeveld, Hatvani Bálint, Tassi Attila. Ez nem lesz sétagalopp.

Megosztás:
Facebook
Twitter