fbpx

Slovakiaring-ről jelentkezünk

Ahogy a képen is látható, kicsit szerényebb körülmények között jelentünk meg az FIA ETCC második versenyén. Ennek oka, hogy ezen a hétvégén kezdődik a Gyorsasági Országos Bajnokság is, ahol csapatunk, az RCM Motorsport 7 autója indul a Suzuki Bio Kupában, ahol tavaly Gábor bajnok lett. Így a felszerelés nagy része maradt, és a Peugeot-hoz szükséges szerszámok érkeztek meg Slovakiaring-re.

Kicsit visszautaztunk az időben, mintha gokart hétvégén lennénk, egy sátor és az autó. Nincs ezzel baj, így is lehet jól dolgozni.

Ami viszont szokatlan, és szoknunk is kell, az FIA ETCC paddock nem a pályán van, hanem attól pár száz méterre lévő vezetéstechnikai centrumban. Még ez sem lenne akkora baj, ha nem kéne átvágnunk mindenen az autóval, és a felszereléssel minden edzés alkalmával. Szombaton még hagyján, de vasárnap ebből gond is lehet, hisz a szervezők jelentése szerint minden jegy elkelt a hétvégi versenyre. Hatalmas tömeg lesz, és ezen kell valahogy átvágni magunkat.

Reméljük addig a szervezők kitalálnak valami megoldást, mert ez aggasztó. Mivel a semmi közepén vagyunk, wifi és más internet kapcsolatot nélkülöznünk kell. Ez hatalmas probléma, mert a pesten maradt szerelőkkel és mérnökünkkel, Kovával így tudnánk a leggyorsabban kommunikálni. Erre is ki kell találnunk valamit.

Ezek miatt a hírek feltöltése is nehézkes, így aki pontosan látni akarja mi történik velünk, használja Gábor Facebook oldalát és a live timing-ot. Vasárnap persze élőben is követhető az esemény az Eurosport Player-en.

Megosztás:
Facebook
Twitter