fbpx

Ez szoros, nagyon szoros!

Igen, ezt vártuk egész évben! A Zengő Motorsport Michelisz Norbival képes arra, amire más nem itthon, tömegeket vonz a Hungaroring-re. És mi ebből picit részesülünk, hisz az RCM Cup a betétprogramja az FIA WTCC hazai fordulójának. Azért az nem rossz. Másik érdekesség, hogy Takáts Ákos is visszatért a sorozatba, aki szintén simán győzelmi esélyes. Egyre nehezebb! De ki mondta, hogy egyszerű lesz? Ki akar könnyű bajnokságban menni? Mert mi nem!

Az szintén látszik, hogy bár nem vagyunk olyan sokan mint reméltük (14 autó), egyre jobban zsugorodik a mezőny tagjai között a különbség. A szabadedzéseken az egész mezőny 2 mp-en belül mozgott, ami nagyon szoros. Az eleje meg nagyon durva.

Az első szabadedzést Gábor ugyan megnyerte, de csak az utolsó körben tudta átvenni a vezetést, és az első 5 pilóta hat tizeden belül volt. Már mondhatni, szokásos ellenfelekkel, Hatvani Bálint, Nagy Dani és már Takáts Ákos, és a gyorsuló Tassi Attila. Még úgy számítunk, hogy megérkezik lassan Csuti Laci is.

Az első szabadedzés eredménye:

fp1

A második edzésen minden ugyanott folytatódott, ahol délelőtt abbahagytuk, csak még szorosabb lett a mezőny. Gabinak nem sikerült a legjobb körét megismételnie, de második lett, 14 ezred lemaradással Hatvani mögött. Az első hat 1 másodpercen belül volt, és Elekfy Witold is bejelentkezett a dobogós helyekért folyó csatába.

Holnap 9:45-kor időmérés, majd 13:30-tól verseny!

A második szabadedzés végeredménye:

fp2

Megosztás:
Facebook
Twitter