fbpx

Leadtuk a nevezést a Hungaroringre

Próbálunk mentalitást váltani, szükség van rá, mert túl sok volt a negatív üzenet tőlünk, holott az elmúlt időszakban három Clio Cup Europe versenyen is indulhattam az adományozóknak és a kampányhoz csatlakozó támogatóknak köszönhetően. Ugyan még nem állt össze a költségvetés a magyar versenyre, de hiszünk benne, hogy sikerülni fog, így leadtuk a nevezést, az autó bérleti díjának egy részét is eljuttattuk a csapathoz.

Pozitívnak kell maradni, sok jó dolog történt az elmúlt hónapokban, kezdve a tavalyi Clio Cup Europe bemutatkozással a Hungaroringen, ahol a kilencedik lettem. A Red Bull Ringen szerzett ötödik hely a 42 indulóból megmutatta, hogy egy egész szezont teljesítve a bajnoki címért is harcolhatnék.

Idén Monzában jó volt körözni azon az ikonikus aszfaltcsíkon, minden egyes kör egy áldás volt a sebesség templomában. A tempónk jó volt, de elrontottuk az első versenyre az időmérést, de végül ez is jól alakult, hisz összesen 17 helyet javítottam a futamon. A második versenyen sima top10 lehetett volna, az extrém 51 fős mezőnyben, de beraktak a falba, több mint 2,5 MFt-os kárt okozva ezzel. Kifizettük, szerencsére az Alpine Motorsport átvállalta a harmadát, ami hatalmas segítség volt.

Most, ugyan még jelentős összeg hiányzik a magyar versenyhez, de hiszünk benne, hogy sikerülni fog. Aki adományoz, támogat, a neve és logója fent lesz a kocsin. Ott leszünk, higgyétek el!

Polóval is támogathatsz, ha megveszed a TIM Crew támogatói pólót. Ha időben leadod a rendelést, akár a versenyre is ebben jöhetsz, de lesz még alkalom, hogy ebben szurkolhatsz nekem 🙂

A futam után élményautózást szervezünk, valószínűleg az Euroringen, de ha lesz lehetőség akkor a Hungaroringen is, sőt a Balaton Park Circuit is szóba jöhet. Az élményautózásra minden adományozó, támogató ingyen eljöhet!! Az, hogy milyen autóval, még meglepetés, de klassz versenyautó lesz, élmény garantált.

Itt tartunk június elején.

A magyarországi Clio Cup Europe verseny időterve:

Június 16. Péntek

8:30 – 9:00 Szabadedzés 1.
13:13 – 13:43 Szabadedzés 2.

Június 17. Szombat

9:00 – 9:20 Időmérés 1.
12:50 – 13:20 Verseny 1.

Június 18. Vasárnap

10:25 – 10:45 Időmérés 2.
17:15 – 17:45 Verseny 2.

Jegyvásárlás a Hungaroring oldalán:

https://hungaroring.hu/site/hu/versenyek/international-gt-open

https://www.gpticketshop.hu/International_GT_Open/International_GT_Open_Hungaroring.html

Megosztás:
Facebook
Twitter