Döcögősen kezdtünk

Tim Gábor és Vavika Tibor kettős a Szilveszter Rallye-n a H8-as kategóriában ma elrajtolt. Ugyan Gábor évek óta versenyez, azonban a mai nap neki is fejtörést okozott. Egy száraz Euroring-es teszt, és egy fél órás közúti teszt után, élesben, este, nedves jeges aszfalton kellett első gyorsasági szakaszát futnia. Nos, hogy pontosan miért, nem tudni, de az első féktávon az autó kerekei blokkoltak, és nagy sebességgel kicsúszott a pályáról. Szerencsére pár szalmabála és fűcsomón kívül más bánta az esést, de jelentős idő maradt a szakaszban.

IMG_5246 Így a páros az első szakasz után, az összetett 44. helyen, és a kategória 19. helyén áll. Persze nincs különösebb elvárás a párostól, de titkon reméljük, hogy ennél jóval előrébb tudunk majd kerülni.

Innen nincs más hátra, a holnapi hat gyorsasági szakaszt hiba nélkül kell teljesíteni, és minél több riválist utolérni. Nem lesz egyszerű, de ez az igazi kihívás. Dráma nincs, ilyen a rallye.

Holnap 7:34-kor kezd a páros.

1 Comment

  1. sMile

    2012/12/28 at 11:58 du.

    No para! Hajrá holnap, élőben követünk, már amennyire tudunk! Aztán visszakettő padló, nagygáz kiskuplung 😉

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..