fbpx

Kategória harmadik hely Lyukóbányán

Alig egy hét telt el a Porrogszentkirályi Rallye óta, és máris várt ránk egy új verseny. Nem jól búcsúztunk a déli régiótól, hisz ott pár száz méter után kiestünk, így Lyukóbánya – Parasznya Rallye-n szerettünk volna javítani.

Már a hét közepén látszott, nem ússzuk meg az esőt. És ez baj, mert végre volt pár frissebb slick gumink, erre kutathattunk eső gumik után. Nagy nehezen összekapartuk a pénzt egy esős szettre, ami persze nem volt új, de legalább volt. De ezzel olyan minimálisra csökkent a költségkeretünk, hogy szerelő csapat és bejáró autó nélkül estünk neki a versenynek. Nem panasz ez, legalább tudtunk menni, ez a fontos.

Esőben még nem mentünk, így nem gondolhattuk, hogy mi leszünk a legélesebb kés a fiókban. De azért azt sem vártuk, hogy már a második gyorson beesünk az árokba. Mert beestünk.

Szerencsére ki tudtunk jönni, de a hátrány már tetemes volt az összetett dobogótól.

A harmadik és negyedik szakasz jobban sikerült, visszajöttünk az összetett hatodik helyre, azonban a verseny megszakított egy súlyos baleset miatt. A Lyukóbánya Rallye-t így összetett hatodik és kategóriánk harmadik helyén zártuk.

Az országos bajnoki tabellán továbbra is harmadik helyen állunk, de a bajnoki címtől messze kerültünk, azonban a kategória (2000cc) győzelem még meg lehet, ott másodikak vagyunk. Nem adjuk fel, nyomjuk tovább! Idén még három versenyen tudunk pontokat szerezni.

Végezetül mihamarabbi felépülést kívánunk „Kisubi”-éknak, reméljük nincs komoly baj!

Megosztás:
Facebook
Twitter