fbpx

Hivatalosan is visszalépünk az RCM CUP-ból

Ez már régóta érett, de most már tudjuk, ezt fölösleges folytatni. Igaz, még vezetjük a bajnokságot, de csak idő kérdése, hogy meddig. Az RCM CUP-ban való versenyzés olyan szinten elmérgesedett, hogy ez már sem nekünk, sem a csapatnak, sem másnak nem jó. Sokkal súlyosabb a probléma, mint amiket itt le mernék írni, hisz amiket nem tudunk megdönthetetlen bizonyítékkal alátámasztani, az mind személyiség jogi kérdés, és nem akarunk arra a szintre lemenni, mint ahogy azt ellenünk tették.

A bajnokság első három versenyét megnyertük, jól indult. Majd hirtelen minden elkezdett megváltozni, vádaskodások, váratlan óvások, olyan figyelmeztetés, amit mai napig nem értük (Rijeka). Egyoldalú döntések, részlehajlás. Olyan hosszan sorolhatnám, hogy elvenném mindenkinek a kedvét a versenyzéstől, de ez nem célunk. Ez egy nagyszerű sportág, vannak olyan sorozatok, ahol ezt lehet szépen, és kulturáltan művelni. Ez is lesz a cél, eljutni olyan sorozatokba, ahol az autóversenyzésé a főszerep, nem a boxok mögött susmogva dől el, kinek kell nyernie.

Fontos kiemelnünk, idén Nagy Dani nagyszerű ellenfelünk volt, ahogy az már régebben is. Volt hogy mi győztük le, volt hogy Ő győzött le minket, nagy tehetség, sokra fogja vinni. De mi ehhez az évhez már nem szeretnénk tovább asszisztálni, és elvinni a rossz fiú szerepét.

És akkor most mi lesz? Egy nagyszerű karrier itt ért véget? Reméljük nem. Ezen fogunk dolgozni. Most még lesz etikai bizottsági döntés, mert voltak csúnya momentumok, sokaknál elszakadt a cérna.

Röviden Pannonniaring-ről. Az időmérés nem sikerült, csak a 3. rajthely. A rajt is rosszul indult, negyedik helyről kellett visszajönni másodikra, Nagy Dani már foghatatlan volt. Többször volt olyan durva lökdösődés, amit akár vizsgálni is lehetett volna, persze nem tették. Majd második versenyen, kemény futam, már mi is keményen mentünk. Tudtuk, fordított helyzetben, minket azonnal büntetnek. Meg is tették. Megmutatták, hogy miért büntettek? Természetesen nem, azóta sem tudjuk, hogy miért. Nem is fontos már.

Minden pilótának akikkel idén küzdöttünk, sok sikert kívánunk, jó versenyzést idénre!

Megosztás:
Facebook
Twitter