fbpx

Nehéz csütörtök a Red Bull Ring-en

A Hungaroring-i kettős siker után, nagyon egyszerű lenne azt mondani, hogy „na, ezt innen már behúzzuk!”, de nem adják ezt csak úgy oda. De persze naná, hogy be akarjuk húzni! A második hétvégére, a Red Bull Ring-re már sokkal felkészültebben érkezett az Octavia Cup mezőnye, több csapatot is láttunk tesztelni, várható volt, hogy már nem csak Tomas Pekar lesz az ellenfél.

P5120009A tesztek alapján főként Steibel, a német Clio Cup bajnok gyorsult sokat, sőt volt olyan edzés, amikor gyorsabb is volt nálunk. Szerencsére! Mert emiatt újra nekiugrottunk az autónak, és találtunk majd egy másodpercet a setup-ban! És most este még jön az elemzés, mit tudunk még kitalálni.

Az egész nap kiszámíthatatlan volt, esett az eső, elállt, újra esett, újra elállt. Nehéz volt a beállításokon dolgozni, hol az esőre állítottuk az autót, hol száraz pályára. De persze, ez mindenkire igaz volt.

P5120016Esős körülmények között nem volt gond, hoztuk a legjobb időket. A száraz pályán viszont kell még keresgélnünk, pici hátrányban vagyunk. Igaz, mi használt gumikon mentünk, nem tudjuk, a többiek mit csináltak.

Holnap reggeli szabadedzésen, talán már okosabbak leszünk, de a lényeg a délutáni időmérésen derül ki. Nagyon kéne az első sor!

Megosztás:
Facebook
Twitter