fbpx

Domaházán is abszolút győzelem!

Talán tudjátok, egy versenyt kihagyni kényszerültünk, mert japánból vártunk filléres alkatrészeket, és nem jöttek meg időben. Így Bakonya Rallye kimaradt nekünk, ami azt jelentette, hogy lemaradtunk a MARB éves értékelésében.

De nem kellett sokat várnunk, mert a Domaháza – Zabar Rallye-n már részt tudtunk venni, mely egyben az északi régió harmadik versenye volt.

Az autó rendben volt már a kezdetektől, de Határ Attiláék megleptek minket az első gyorsaságin. Közel 5mp-et kaptunk, ami igen sok. De a második szakaszon már faragtunk ebből, ott már „csak” 1,8-at adott a Peugeot-os páros, de a lemaradásunk ekkor már 6,5 mp volt.

Úgy tűnt ez egy páros csata lesz, mert a többiek már lemaradtak.

A harmadik gyorsaságin tudtunk először fordítani, már mi voltunk a gyorsabbak, sőt 4,7 mp-et sikerült lefaragni a hátrányból.

Sajnos nem derülhetett ki, hogy mire megyünk egymással. A negyedik gyorsaságin előbb mi hibáztunk, közel 200 km/h-nál lecsúsztunk a pályáról, nagy szerencse volt, hogy „csak” a futóművet ütöttük szét. Határék még rosszabbul jártak, Ők kiestek a versenyből.

A kicsúszáskor kihagytunk egy lassítót, amiért büntetést kaptunk, de az autó is sérült. Így a maradék két gyorsaságin már nem forszíroztuk a dolgot. Nem is kellett, mert így is jelentős előnyünk maradt.

Ezzel idén másodszor nyertünk úgy, hogy a kategória győzelem mellett az abszolútot is behúztuk.

Kicsit keserédes, hogy az autót megint szögelnünk kell, reméljük emiatt nem kell majd verseny kihagynunk!

Köszönjük a maroknyi támogatói csapatnak, hogy újra versenyezhettünk!

Megosztás:
Facebook
Twitter