fbpx

Díjátadó Csehországban és itthon

Elérkezett a pillanat, hogy karrierünk első nemzetközi bajnoki címéért járó trófeát átvegyük. Az átadó ünnepségre a Skoda Octavia Cup székhelyén, Vrchbélá-ban került sor, és szinte az összes idei versenyző eljött az estére.

Ez a bajnoki cím nagyon sokat jelent, nagyon erős mezőnyben, erős csapatok ellen sikerült megszerezni. A helyszínen elmondták, a kupa 2017-re tovább fejlődik, mind technikailag, mind a szervezés szempontjából.

Alighogy visszaértünk Budapestre, máris az MNASZ Gyorsasági Országos Bajnok díjátadójára voltunk hivatalosak. Egy nagyszerű kezdeményezésnek köszönhetően, felhívták a színpadra a 2006-2016 idények Suzuki Kupa bajnokait, hisz idén volt 10 éves ez a bajnokság.

Csak néhány név, akikkel együtt vehettünk át egy külön erre az alkalomra készült plakettet: Michelisz Norbert, Kiss Norbert, Nagy Dániel, ifj. Ficza Ferenc.

A meglepetés számunkra ezután érkezett, hisz az MNASZ egy külön díjjal is értékelte a nemzetközi sorozatban elért sikerünket. Egy rövid videóval is készültek, melyben a Skoda Octavia Cup szezonról láthattunk összefoglalót.

Köszönjük ezt a gesztust, sokat jelent, és persze a sok gratuláció és biztató szó is plusz motivációt ad. Itt meg is ragadjuk az alkalmat, hogy újra megköszönjük az Apex Racing-nek, hogy 2012 óta óta folyamatosan támogatott, és eljuttatott idáig, nélkülük ez nem sikerülhetett volna. Köszönjük a támogatóknak, partnereknek, hogy erőn felül teljesítettek, reméljük eredményeinkkel megháláltuk a bizalmat.

Megosztás:
Facebook
Twitter