fbpx

Utolsó rajthelyről második hely

A cím nem teljesen fedi a valóságot. Ha a felsorakozott 28 autóból, a kistúra kategóriáját nézzük, azaz a 2000ccm alatti autókat, ott igen, másodikok lettünk, hisz Homola-t nem tudtuk ekkora hátrányból veszélyeztetni, az időmérést kihagytuk, így utolsó helyről rajtoltunk. Azonban Homola a szlovák bajnokságban értékelt, míg Tim Gabi a magyarban, ez azt jelenti, hogy magyar értékelésben elsők lettünk. Nem kívánom felfújni a történetet, nem volt kategória (F-2000) ellenfelünk a magyarok között.

Azonban tegnap tiszta és nagyon élvezetes csatában győztük le Homola-t, és ma is ugyanazokat az időket futottuk, így elmondható, hogy a nemzetközi mezőnyben ez az autó és Gabi piszok erős lenne. Kár hogy nem most kezdődik az év..

A verseny egyetlen érdekessége a felszáradó pálya és a mezőnyön való áttörés volt, ami azért hozott izgalmakat. Ahogy jött fel Gábor, úgy lettek egyre erősebb ellenfelei, így ha mást nem, a versenyhelyzeteket kitűnően gyakorolhatta. Szerencsére minden előzést tisztán végre tudott hajtani.

Gábornak spórolnia kellett a fékekkel és a technikával, és benne is hagyott jócskán, így is majdnem megfutotta a tegnapi idejét. Homola jó meccset vívott Birizdó Imrével, aki egy Seat Leon SC-vel ment, kár hogy nem csatázhattunk ma is velük 🙂

 

1 Comment

  1. Pingback: Második hely a Magyar Bajnokságban : TimGabor.hu

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

hu_HU
hu_HU