fbpx

Bemutattuk az új design-t az AMTS 2014-en

A 2014-es évre picit változott csapatunk arculata. Az Apex Racing Team immár piros-fekete-zöld színeket használ, amihez fehér és szürke kiegészítők is megjelennek. Már az RCM Cup autók választásakor igényünk volt, hogy piros legyen az autó, amit már láthattatok is, hisz nyúzzuk Őket két hete.

DSC_0492Az AMTS-en eddig csak látogatóként voltunk, és most a csapatnak köszönhetően már kitelepültünk, két standon is szerepeltünk. Az Apex Racing-nél álltak a kistúrás S1600-as autók, míg az RCM Cup részén állt az Apex két “újkupás” autója. Persze felkerült a dekoráció is, mi nagyon szeretjük.

Hogy igazán mókás legyen az idény, két közel egyforma autó lesz, és mindkét pilóta Gábor, hisz Tim Gabi csapattársa Forrai Gábor. Ebből még lesz (és már volt is) kavarodás 🙂 Ez legyen a legnagyobb gondunk!

Az Apex új kenőanyag beszállítója a Gulf, akik igen csinos hoszteszeket hoztak ki, szerencsére tudtunk pár képet készíteni velük is, Gábor őszinte örömére. Meg ahogy néztük a fotózó közönségnek is tetszett 🙂

DSC_0553A három nap alatt folyamatos volt a tömeg, a 7 pavilon, több száz kiállítója nagyon jó kikapcsolódást jelentett, ebben a tavaszias időben. Mi is nézelődtünk, szimulátorozgattunk, de a standokon is volt pörgés, sokan szerették volna közelebbről megnézni az autókat, a legnagyobb örömünkre.

Ugyan az egész csapat iszonyatosan elfáradt a három nap alatt, nincs sok idő pihenni, folytatódnak a tesztelések. Az idénykezdet már itt van a nyakunkon, ami nagyon húzós lesz, hisz három versenyhétvége lesz egymás után! És ebből kettő WTCC betétprogram! NA, ez már döfi!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

hu_HU
hu_HU