fbpx

Nem volt tempónk Zobákpusztán

Idén, a MARB sorozat három versenyén indultunk, és eddig két összetett győzelmet, és minden futamon kategória győzelmet szereztünk. Valahol már törvényszerű volt, hogy nem fog kijönni a lépés. Most eljött ez a pillanat.

Már a pályafelíráskor tudtunk, ez nem a mi helyszínünk. A Sunny szezon előtt kapott egy új futóművet, melyet ugyan rallye-ra terveztek, de nagyon keményet választottunk, rövid rugóúttal, mert arra is készültünk, hogy hegyi versenyeken is fogunk indulni.

A Zobákpuszta Rallye azonban nagyon dobálós felületű volt, és nem kedvezett az alacsony építésű autónknak. Persze, biztos másoknak is volt ilyen gondjuk, de nekünk ez még új volt.

Az első gyorson már kaptunk egy jó nagy maflást, akkora volt a hátrányunk, amit már biztos nem lehetett ledolgozni. Próbáltunk állítani a futóművön, de nem igazán segített. Be kellett látni, hogy csak nagy kockáztatással tudunk csípni még 1-2 helyet, az meg nekünk nem fér bele.

Ha dobjuk a vasat, akkor a szezonunknak vége.

Gumink is végérvényesen elfogyott a végére (2 éve van a kocsin), ezért már semmi olyan kockázatot nem vállaltunk ami felelőtlenség lett volna.

Most lesz egy kis pihi, augusztus végéig. Meg kell oldanunk a kocsi melegedését, szerezni újabb gumikat, és pénzt gyűjteni.

Nagyon sok erőt adott, hogy még így is milyen sokan buzdítottatok. Fontos, ez ad erőt, emiatt folytatjuk! A futam egyébként remek volt, jó volt találkozni végre a déli régió versenyzőivel is! Nagyon klassz kocsik, jó pilóták versenyeznek itt. Még visszatérünk!

A MARB összetett értékelésében jelenleg 3. helyen állunk, a 2000cc-es kategóriában pedig a második pozícióban.

Megosztás:
Facebook
Twitter