fbpx

Irány a Szilveszter Rally

Negyedszer vágunk neki a Szilveszter Rally-nak, és az elsődleges cél továbbra is ugyanaz. Eljutni végre a célig. Eddig minden évben műszaki hiba miatt kiesett Gábor, és bár volt néhány jó villanása, igazán nem tudta letenni a névjegyét az év végi parádén.

Most nem is tűztünk ki célokat, élvezni szeretnénk a két napos versenyt, megköszönni támogatóinknak, barátainknak, partnereinknek az idei évet, egy jó versenyzéssel.

PC140164Gábor az általa építgetett Nissan Sunny GTi-vel indul, mely autó egy hobbi járgány. Ez egy új kihívás, hisz a saját szerelője is egyben, így megismeri, milyen az élet a kasztnin kívül is. Gábor két idei szerelője is indul a versenyen, Szigeti Attila és Blaskovits Tamás azonban nem kezdő, mind a ketten régóta versenyeznek a gyorsasági szakágban. Azaz Ők sem rally-sok, de a jó hangulat így garantált.

Az, hogy idén mindenki rápörgött a Szilveszter Rally-ra kicsit meglepő, de tény, a fél gyorsasági mezőny elindul idén, sőt rekordszámú, 240 körüli nevező elképesztő küzdelmet garantál a kilátogatóknak. Gábor, Timár Tamással az oldalán a 2000cc-esek között indul, 35 ellenféllel kell megküzdenie.

Az időjárás kedvezőnek ígérkezik, enyhe idő várható, érdemes kilátogatni a futamra, ahol a boxunkban mindenkit szeretettel várunk. Ha nem szerelünk, mint az őrült, akár egy teára is vendégül látunk.

A versenyt élőben mindenki a képernyője előtt is végig követheti, majd ezen a linken. Sőt itt HD-ben is elérhető lesz. Az eredményeket szintén élőben lehet majd követni, ezt ezen a linken éritek el.

Végezetül a verseny időterve:

December 28. szombat
1. gyorsasági szakasz 6,5 km 16:38 (első autó) – Hungaroring belső

December 29. vasárnap
2. gyorsasági szakasz 8 km 7:18 (első autó) – Hungaroring külső
3. gyorsasági szakasz 7,5 km 7:31 (első autó) – Hungaroring belső
SZERVIZ
4. gyorsasági szakasz 8 km 10:44 (első autó) – Hungaroring külső
5. gyorsasági szakasz 7,5 km 10:57 (első autó) – Hungaroring belső
SZERVIZ
6. gyorsasági szakasz 8 km 13:50 (első autó) – Hungaroring külső
7. gyorsasági szakasz 16,2 km 14.03 (első autó) – Superfinal körgyorsasági

EREDMÉNYHIRDETÉS – 19.00 (Hungaroring, Knézy Jenő terem)

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

hu_HU
hu_HU