fbpx

Pontokat hoztunk Veszprémből

Miután erősen kezdtük az évet (dobogó és győzelem), kétszer egymás után műszaki hiba miatt kiestünk. Az idei második murvás versenyre egy célunk volt, végre eljutni a céldobogóig és pontokat szerezni.

Persze, azért reménykedtünk abban, hogy ezt azért a dobogó közelében fogjuk megtenni.

Az első szakasz után tudtuk, hogy nagy a baj. Semmi tempónk nem volt, bizonytalanul mozogtunk a nagyon nehéz murvás pályákon. Az, hogy a beállítások nem feküdtek, vagy egyszerűen nem éreztünk rá erre a fajta autózásra, még nem tudjuk. Az biztos, hogy a Szombathelyi ugratás bennünk maradt, akkor egy apró figyelmetlenséggel rengeteg kárt okoztunk az autóban, még egy ilyen hibát nem akartunk elkövetni.

Minden esetre próbáltuk növelni a tempót, ami arra volt elég, hogy a Top10-be visszaértünk, de semmi komoly nyomást nem tudtunk helyezni az előttünk lévőkre.

A hat gyorsasági után a 9. helyen érkeztünk a céldobogóra, ami 7 pontot ér, reméljük a végelszámolásnál ez nagyon fontos lesz.

De ezen már túl vagyunk, jön a bajnokság hajrája, mely már csak aszfaltos versenyeket jelent. Vissza akarunk térni a dobogóra, és ki tudja, ez mire lesz elég az év végi elszámoláskor.

Rallye2 Top10 saját számítás szerint:

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

hu_HU
hu_HU