fbpx

Blue Jumeirah a főszponzor

Már sokszor, sok helyen elmondtuk, de nem győzünk vele dicsekedni, idén a World Series by Renault sorozat egyik Renault Megane-ját a SIMCo festette, illetve tervezte a csapat arculatát, persze a pilóta kívánságai alapján. A kapcsolat olyannyira baráti lett, hogy hajlandóság mutatkozott a csapat felől, hogy segítség a SIMCo Pilóta Programját.

Így a mai napon örömmel jelenthetem be, hogy a Blue Jumeirah Team, és azon belül Rafael Unzurrunzaga már hivatalos támogatonk lett. Így a következő futamokon már egy új motorral versenyezhetünk, és várhatóan az évben további támogatásokat kapunk. Persze elöbb bizonyítanunk kell, hogy megérdemeljük a támogatást. A Kakucs Ring-en a dobogót tűztük ki, aminek is a legfelső foka lenne a legjobb.

További hír, hogy támogatóink között fogadhatjuk a KTM Hungáriát, mely a Motorex termékek hazai forgalmazója, illetve előrehaladott tárgyalások folynak a Ferdinand.se svédországi Porsche kereskedéssel, és a német PDM Parts Porsche alkatrész kereskedő vállalkozással.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .