Az Arden Motorsport vendégei voltunk

Mivel tavaly igen nagy sikert aratott a GP2 2008-as mod, nem volt már meglepő, hogy GP2-es csapatoktól kapok levelet. Nem titok, több csapat is megkeresett, hogy gratuláljon, és hogy tanácsokat, és újabb adatokat adjon, ezzel is tökéletesítve a modot. Ilyen levelezgetések után ismerkedtem össze az Arden Motorsport főmérnökével, Campbell-el. Azt, hogy a tárgyalások milyen szinten vannak, nem árulhatom el jelenleg, de a kilátások nagyon pozitívak.Már rég letettem ezen a nyáron arról, hogy idén a Formula 1-et élőben láthassam, hisz jelenleg minden energiámat a SIMCo liga egyengetése, és a kis gokart projectünk anyagi háttérének megteremtése vitte el. Értsd az energia szót akár pénzként…

Mivel tavaly igen nagy sikert aratott a GP2 2008-as mod, nem volt már meglepő, hogy GP2-es csapatoktól kapok levelet. Nem titok, több csapat is megkeresett, hogy gratuláljon, és hogy tanácsokat, és újabb adatokat adjon, ezzel is tökéletesítve a modot. Ilyen levelezgetések után ismerkedtem össze az Arden Motorsport főmérnökével, Campbell-el. Azt, hogy a tárgyalások milyen szinten vannak, nem árulhatom el jelenleg, de a kilátások nagyon pozitívak.

Arról, hogy valóban komolyan állnak a projecthez, az is tanúbizonyságot adott, hogy a Magyar Nagydíjra meghívtak minket, mint VIP vendég, a GP2-es paddock-ba. Hát ezt nem hagyhattam ki, persze vittem magammal Tim Gabi-t, sose lehet tudni…

Nem kell semmi komoly dologra gondolni, végig bent lehettünk a csapatnál, nézelődhettünk, testközelbe kerültünk nemcsak a GP2-es, de a Formula Masters, Formula BMW kocsikkal is. Campbell-el jót diskuráltunk, mesélt belső „titkok”-ról, ecsetelte a jelenlegi nem túl rózsás helyzetüket. Nem részletezem, minden percét élveztük a vasárnapnak, végre megtapogathattam a kocsikat, melyekkel majd egy éven át dolgoztunk. Örömmel mondhatom, nagyon pontos munkát végeztünk, a kocsik kiköpött úgy néznek ki, mint a szimulátorban. Végezetül Campbell biztosított arról, hogy nem feledkezik meg Tim Gabiról sem, figyelemmel követik pályafutását, és természetesen nekem is be kell számolnom majd a karrierjéről.

Természetesen meglestük az összes versenyt, Formula Masters, Formula BMW, Porsche Kupa és persze a Formula 1-et is, mellyen volt szerencsénk pár méterről látni Hamilton előzését Webber ellen.

Az, hogy valójában miért is voltunk ott, és hogy mit hoz a jövő, még legyen titok, de hamarosan erre is fény derül. És végezetül, néhány kép a kulisszák mögül:

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..