fbpx

Újra Swift, de kicsit más, Slovakiaring

Három héttel ezelőtt nagyszerű hétvégén mutatkoztunk be a kistúra 1600cc-es kategóriájában, Gábor megnyerte mindkét időmérőt, és mindkét versenyt.

Az utolsó pillanatokban jött a lehetőség, hogy újra bizonyíthatunk ebben a kategóriában, ám az autó változik. A nagyon jól muzsikáló Suzuki Ignis S1600-as autó után, ennek a kocsinak a testvérét próbálhatjuk ki, egy Suzuki Swift S1600-ast, ami nemrég került csapatunkhoz.

Az autó rendkívül hasonló az Ignis-hez, de más is sok elemében.

DSC08255A helyszín, a már szokásos Slovakiaring, úgy tűnik lassan ide is költözhetünk 🙂 A kategória is szintén az 1600cc-es, igaz, most nem lesz az FIA CEZ mezőnye, így sajnos nem láthatjuk viszont a 45-48 fős mezőnyt. Lesznek ellenfelek, de a létszám alig a fele lesz, amit sajnálunk.

Csütörtöki tesztnapot sikeresen zárta a csapat, Gábor ugyanazokat az időket autózta, mint az Ignis-el, igaz most nincs sikán a pályán, így elvileg még kell keresni 1-2 mp-et, de ez akár a gumikban is lehet.

DSC08257Mivel az autónak ez az első igazi versenye, biztos sok apróságot kell orvosolnunk, de bízunk benne, komolyabb technikai gondunk nem akad.

A szokásoktól eltérően, már pénteken időmérés, és verseny következik, amiről természetesen beszámolunk.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .