Tesztnapok az Euroring-en

Ennél jobban nem is időzíthettünk volna! Két tesztnap az Euroring-en, ahol szinte csak mi voltunk, gyönyörű tavaszi időjárás. Tömény tesztelés, ideális felkészülési lehetőség a szezonra. Tim Gabi már az új RCM Kupás autóval rótta a köröket az örkényi pályán, csapattársával, Forrai Gáborral. A két nap alatt több, mint 200 km-et tettek az autókba, meghibásodás nélkül.

Az első nap inkább a visszarázódásról szólt, újra meg kell szokni a kocsit, ami persze más mint régen, hisz erősebb és nyomatékosabb a motor. Az új típusú gumik még nem kerültek fel a kocsira, régi kopott abroncsokon edzettünk.

P3136425Mivel a Tim Gabi autója teljesen új, még össze kell érnie az autónak, melyre a második napon már voltak jelek, jelentősen gyorsul a 2011-es bajnok. Az időeredmények nem publikusak, de tény, hogy nagyon gyors a kocsi.

Úgy tűnik, hogy minden jó halad, hogy egy izgalmas és sikeres idényünk legyen. A tesztelés folytatódik, több pályára is ellátogatunk.

Jövő hét hétvégén személyesen is megtekinthetőek az új autók, március 21-23 között a Tuning-Show kiállítva lesznek az Apex Racing és az RCM csapatok standjainál.

Végezetül egy kis videó a második tesztnapról:

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..