Sajnos rossz hírek Monzából

Úgy szerettem volna, köridőkkel, élményekkel, képekkel, videókkal bejelentkezni Monzából. Tényleg. Felkészültem mindennel, napi szinten, folyamatosan, minden kis részletről beszámolni.

Sajnos, ez nem történhet meg, hisz egyszerűen nem vagyunk a pályán. Azaz ott vagyunk, van hivatalos pass-unk, mászkálhatunk bárhol, be vagyunk nevezve, mindenki kedves, profi a légkör. A sátor áll, a kocsi bent, a srácok rommá dolgozták magukat. Gumik vannak, üzemanyag van.

Az autón egyetlen dologhoz nem tudunk nyúlni, az a motor. Jelenleg is ismeretlen ok miatt, a tavaly még tökéletesen működő motor, a Monza előtti teszten már nem volt jó. A felújításról visszaérkezett motor olajnyomás problémákat produkált, igyekeztünk orvosolni, de ez nem a mi területünk, a motor gyártója (Alternative Engineering) valamit elrontott.

Hiába próbáltuk megoldani a problémát, ez lehetetlen volt, így patt helyzetbe kerültünk. Az A-E nem tud segíteni (vagy nem is akar), mi pedig nem tudunk motor nélkül versenyezni. A gyártó nem tud új motort küldeni. Beszéltünk dán csapatokkal, akik ezzel a kocsival versenyeznek, de nem sikerült megállapodni senkivel.

A szerelők még éjjel egy elkeseredett kísérletet tesznek, hogy találjanak megoldást, de sajnos a remény nagyon kicsi.

Gáborról nem beszéltem, érdemben nem is sokat tudok elmondani, szinte semmit nem ment a pályán. Lelkileg össze van törve, én is, az egész csapat. Nem azért mert nem dolgozunk jól, hanem mert nem tudunk semmit tenni. Tehetetlenek vagyunk.

Ezt még az ellenségemnek sem kívánnám, amit ma átéltünk.

1 Comment

  1. Gergely Maros

    2012/03/09 at 1:43 du.

    Az ilyen helyzetekben kell kitartani és nem feladni!
    Nagyon szarul hangzik de az ilyen helyzetek átvészelése kovácsolják még erősebbre a csapatot!
    Kitartást és csodát kívánok Nektek!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..