fbpx

Sajnos rossz hírek Monzából

Úgy szerettem volna, köridőkkel, élményekkel, képekkel, videókkal bejelentkezni Monzából. Tényleg. Felkészültem mindennel, napi szinten, folyamatosan, minden kis részletről beszámolni.

Sajnos, ez nem történhet meg, hisz egyszerűen nem vagyunk a pályán. Azaz ott vagyunk, van hivatalos pass-unk, mászkálhatunk bárhol, be vagyunk nevezve, mindenki kedves, profi a légkör. A sátor áll, a kocsi bent, a srácok rommá dolgozták magukat. Gumik vannak, üzemanyag van.

Az autón egyetlen dologhoz nem tudunk nyúlni, az a motor. Jelenleg is ismeretlen ok miatt, a tavaly még tökéletesen működő motor, a Monza előtti teszten már nem volt jó. A felújításról visszaérkezett motor olajnyomás problémákat produkált, igyekeztünk orvosolni, de ez nem a mi területünk, a motor gyártója (Alternative Engineering) valamit elrontott.

Hiába próbáltuk megoldani a problémát, ez lehetetlen volt, így patt helyzetbe kerültünk. Az A-E nem tud segíteni (vagy nem is akar), mi pedig nem tudunk motor nélkül versenyezni. A gyártó nem tud új motort küldeni. Beszéltünk dán csapatokkal, akik ezzel a kocsival versenyeznek, de nem sikerült megállapodni senkivel.

A szerelők még éjjel egy elkeseredett kísérletet tesznek, hogy találjanak megoldást, de sajnos a remény nagyon kicsi.

Gáborról nem beszéltem, érdemben nem is sokat tudok elmondani, szinte semmit nem ment a pályán. Lelkileg össze van törve, én is, az egész csapat. Nem azért mert nem dolgozunk jól, hanem mert nem tudunk semmit tenni. Tehetetlenek vagyunk.

Ezt még az ellenségemnek sem kívánnám, amit ma átéltünk.

1 Comment

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

hu_HU
hu_HU