fbpx

Jön Dunaszerdahely és az első Furmula autós teszt

Nagyon sűrű de annál izgalmasabb napok jönnek Gabi életében. Jön Dunaszerdahely, amely nagyon fontos a bajnokságban, ideje átlendülni, és átvenni a vezetést. Esélyünk megvan, tesztek alatt a CKR váz hihetetlen gyors volt a felújított motorral. És az örömhír, szeptemberben Bika egy Formula Honda-t tesztelhet az Euroring-en.Az üléspróba már megvolt, sőt már szimulátoron is teszteljük a kocsit. Készülünk a tesztre, de jelenleg fontosabb, hogy a szlovákiai OB futamon előre lépjünk. Sajnos Máriapócs ismét technikai rémálom volt, hisz a motor kilehelte a lelkét, de az utolsó teszten nagyon ütőképesnek tűnt a felújított motor, és a CKR váz is egyre jobban hozzánk nő, kezdjük megérteni a beállításokat.

A bajnokság megnyerése továbbra sem egy illúzió, nemcsak matematikai, hanem reális esélyünk is van, de ehhez már győzelem kell. A bajnokságban a hátrányunk 15 pont, tehát még nagyon közel vagyunk, de még egy technikai zűr nem fér már bele, hisz 3 versenyhétvége, azaz 6 futam van hátra.

Szeptember pedig irány Euroring, az első Formula autós teszt, amit nagyon várunk. Lőrincz Péter azaz Bubu autóját fogjuk használni, mely egy teljesen újjá épített Formula Metalex Honda, mely az OB-n is szerepel a formula kategóriában.

Az autót nemcsak teszteljük, hanem egy játék (úgynevezett „mod”) is készül vele, az rFactor nevű programhoz, így bárki ki tudja próbálni majd a járgányt szeptember vége felé.

Nem titkolt tervünk, hogy jövőre szeretnénk a Formula kategóriában is rajthoz állni, melynek a kezdeti lépései már megtörténtek, reális esélyünk van rá. Erről később bővebben fogunk nyilatkozni, addig is szorítsatok nekünk!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .