Hungaroring-en edzettünk

Jól haladunk a felkészüléssel! Sőt, talán ilyen jól még sose haladtunk. Edzettünk Euroring-en, Pannoniaring-en és a mai napon a Hungaroringen kaptunk lehetőséget tesztelni. Az RCM Cup mezőnyéből 5-en vettek részt, végre tudtunk hasonlítani az időket.

DSC09284Tim Gábor egész nap jó időket autózott, de az autójával nem volt tökéletesen elégedett, azonban a gond ellenére az egész napot végig tudta autózni. Jó volt látni egyszerre több RCM Cup autót a pályán, nagyon jó bajnokság lesz. A különbségek minimálisak a pilóták között, nagyon izgalmas lesz.

A teszten Gábor autózta a legjobb időt, de nagyon kicsik voltak a különbségek, ebből még nem tudunk, és nem is szabad kiindulni. Szokni, és tanulni kell az új Hankook gumikat, és az erősebb, nyomatékosabb motor is megkívánja, hogy a pilóta újragondolja, hogy építi fel a gyors körét.

DSC09184Lehetőség volt, több autóval, több pilótával összehasonlítani a telemetriát, ami a legfontosabb előrelépés volt a felkészülésünkben, sok dologra fény derült. Az autón most lesz idő dolgozni, a jövő heti tesztekre már 100%-os lesz.

Nagyon fogy az idő, még 2-3 teszt és jön az első verseny a Hungaroring-en, mely FIA CEZ hétvége is egyben, és egy hétre rá, amit nagyon várunk, a WTCC hétvége, ahol betétprogram lesz az RCM Cup. Azonban a jövő heti tesztek előtt, egy kis rally-t is beiktatunk, Tim Gábor Timár Tamással a Cered Rally-n indul a hétvégén.

Az RCM Cup 2014-es versenynaptára:
Április 25-27. Hungaroring – FIA CEZ
Május 2-4. Hungaroring – FIA WTCC
Május 9-11. Slovakiaring – FIA WTCC
Június 20-22. Pannoniaring – FIA CEZ
Augusztus 21-23. Slovakiaring – FIA GT
Október 10-12. Hungaroring

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..