Az Euroring-en készültünk a Szilveszter Rallye-ra

Támogatóink egy hihetetlen ajánlatával élhettünk, nemcsak hogy indulhat Gábor a Szilveszter Rallye-n, hanem lehetőséget kapott, hogy edzhessen is az autóval, mely egy Mitsubishi Evo 8. Az autót a Praktistar csapat biztosítja és szervizeli, sőt a navigátor is tőlük érkezik, Vavika Tibor segítette a felkészülést.

Szerencsére a hideg mellett, száraz, normális téli időbe fogadta a pilótát, így nyugodt körülmények között, fél napon át nyüstölte a technikát. Semmilyen műszaki, vagy más probléma nem merült fel, ami nagyon biztató. Gábor fokozatosan hozzászokott a technikával, gyorsult, egyre többet vállalt.

“Ez egy nagyon jó autó, igaz nagyon furcsa volt a négy-kerék hajtás, de hamar megszoktam. Még rengeteg lehet fejlődni ezzel a kocsival, teljesen más világ, mint a pályaautózás. A turbó is új nekem, meg kell tanulnom, hogy mindig nyomatékon tartsam az autót. Még egy tesztünk lesz a Szilveszter Rallye előtt, ahol Vavika Tibor-ral való összeszokás lesz a cél, hisz Ő navigál nekem. Köszönöm a támogatóimnak, hogy egy ilyen komoly technikát vezethetek. Remélem egy jó eredménnyel tudom meghálálni.”

Időközben a nevezési lista is kikerült, és elmondható, hogy hihetetlen erős mezőny érkezik a Hungaroring-re. Több mint 180 páros indul a Szilveszter Rallye-n, és Gábor kategóriájában 31-en indulnak, és összesen 50 Mitsubishi Evo áll rajthoz, ami hihetetlen.

Nincsenek különösebb elvárásaink, első sorban célba kell érni, utána majd meglátjuk. A versenyről folyamatosan érkezünk bejegyzésekkel itt és Gábor Facebook oldalán, érdemes figyelemmel kísérni.

A Szilveszter Rallye menetrendje:
December 27.
Hivatalos teszt
December 28.
16.30 Ünnepélyes rajtceremónia
16.30 Első szakasz rajtja
December 29.
07.30 Második nap rajtja, összesen 6 szakasz

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..