Átadták a díjakat

A 2010-es bajnokság hivatalosan is lezárult, a BNV területén, igazán impozáns környezetben és körülmények között kapta meg Tim Gábor a 2010-es Genex Suzuki Bio Kupa bajnokság harmadik helyéért járó trófeát.

Hogy a saját dolgunkat kicsit megnehezítsük, aznap még részt vettünk a MiniRally testvérfutamán, amit szintén Kiskunlacházán rendeznek, szinte ugyanazon lebonyolítási rendszerben. Persze örömmel mentünk, versenyezni bármikor szívesen megy az ember. Persze itt is 1300-1600-as kategóriában találtuk magunkat, 14 ellenféllel. Gabi nem vallott szégyent, a második futáson űridőt ment, ami az égvilágon semmire nem volt elég, 4. lett, majd 7 másodpercet kapva az első pilótától. Mondhatjuk szokásos, ez az autó nem erre való, de gyakorlásnak kiváló volt.

Innen azonnal a díjátadóra mentünk, melynek helyszíne a BNV terültén az egyik pavilonban volt, közvetlen az Autoexpo mellett. Tehát nagyon impozáns helyszínen vehette át Tim Gábor a díjakat, amit megérdemelt.

A jövő évünk ugyan körvonalazódik, de biztosat nem árulhatunk még el, de hogy a bajnoki címért megyünk, és csak az elfogadható az egyértelmű. Valószínűleg újra az RCM pilótáival fogunk küzdeni, de várhatóan több ifjú reménység is beleszólhat a csatánkba, sőt csapattársunk Major Benedek is ott lesz a top pilóták között. Nemhogy könnyebb, hanem nehezebb lesz a jövő év, de tapasztalatban már nincs hiány, reméljünk rendelkezni fogunk megfelelő szintű támogatói háttérrel, hogy kellőképpen felkészüljünk, és esélyesként szállhassunk harcba a bajnoki címért.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..